Gideonsbende

GIDEONSBENDE ZOEKT NOG:

0

LEDEN.

Help mee en zet de teller op 0

Gideon – Een gewone man. Een beetje bangig zelfs. Keer op keer heeft hij bevestiging nodig of hij op het juiste spoor zit. Gideon weet prima dat hij het niet in zijn eentje kan redden. En als zijn land aangevallen wordt roept hij een heel leger op.
Maar God kiest een klein groepje uit om samen met Gideon de strijd aan te gaan. 300 man tegen een leger van 125.000 man.  Geen elite troepen en niet tot de tanden gewapend. Driehonderd man met een kruik, fakkel en ramshoorn. Bereid om het risico te nemen.  Vertrouwend dat God zelf het werk zal moeten doen.

Gideon stond voor een schijnbare Mission Impossible. Zo ziet onze weg er soms ook uit. God lijkt allang verdwenen uit maatschappij, Jezus was hooguit een inspirerende persoon en de kerk is een gepasseerd station. Tijd voor een Gideonsbende. Niet door onze kracht. Onze kruik mag stuk en moet misschien wel stuk. Licht zal opnieuw schijnen en het geluid van Jezus zal gehoord worden.

Als je gelooft in wat God aan het doen is, zou jij dan onderdeel willen zijn van deze Gideonsbende?
Met wat jij van God gekregen hebt. Tijd, talent, maar ook materieel.

Driehonderd mensen die samen met ons gaan voor een schijnbare mission impossible. Zending in Europa. Bereid om het risico te nemen. Vertrouwend dat God het werk zal doen.
Met wat wij van God gekregen hebt. Tijd, talent, maar ook materieel.
Financieel is er een duidelijk plaatje voor de volgende stap. Een Gideonsbende van 300 mensen die maandelijks gemiddeld €15 geven lost dat stukje grotendeels op. Ieder naar vermogen, de één iets meer de ander iets minder.

Als jij gelooft in wat God aan het doen is, word dan onderdeel van deze Gideonsbende. Doe jij mee? Meer info via onderstaande knop

De één geeft misschien iets meer, de ander wat minder.
Een steun van drie jaar geeft ons de ruimte om te bouwen. Natuurlijk kunnen omstandigheden veranderen en maak je hierin je eigen keus. Doe jij mee? JE kunt je via onderstaand formulier inschrijven.

Driehonderd mensen die samen met ons gaan voor een schijnbare mission impossible.  Bereid om het risico te nemen. Vertrouwend dat God het werk zal doen. Elke maandelijkse gift maakt u onderdeel van de Gideonsbende.