Wie zijn wij?

Arend Jan en Esther Poelarends. Al bijna 30 jaar samen en gezegend met 4 prachtige kinderen. Een aantal jaren wonen en werken we als zendeling in Zweden. Samen met God kijken we steeds opnieuw waar de weg heengaat. En nu  gaat de weg weer terug naar Nederland.  Maar de missie stopt niet. Integendeel. Wij zien uit naar wat er gaat komt. 

We delen veel via onze socials. Je kunt ons makkelijk volgen door erop te klikken.

Afgelopen jaren woonden en werkten we als churchplanters in Zweden, Deze missie zetten wij nu voort maar met Nederland als basis..

Arend jan (1971) en Esther (1975) zijn getrouwd in 1995.
Allebei opgegroeid in een liefdevol christelijk gezin.
Arend jan is afgestudeerd aan de ALO als docent LO, is leefstijlcoach en heeft veel ervaring met zending, evangelisatie, visie maken en uitrollen,  jongerenwerk, spreken voor kleinere en grote groepen. Esther heeft haar opleiding afgerond als kapster, is jongerencoach en is vooral erg goed in kleinere groepen helpen zicht te ontwikkelen richting Jezus. 

Samen hebben ze vier kinderen , drie dochters en een zoon.
Dominque (1998) Danitsja (1999) Jada (2003) Kealan(2005)
In 2007 allebei wedergeboren en sindsdien een grote passie voor Jezus en het uitdragen van het evangelie. Mensen bij Jezus brengen op de plek waar ze zijn en door aan te sluiten bij hun taal en leven.
Bij daklozen en verslaafden door letterlijk naast ze te gaan zitten. Op het bankje in het park. Bij jongeren oa door het gebruik van sport en het concept van Sportcommunities.

STEUN ons werk in Scandinavie