GOMARUS COLLEGE – BSM – RUN

Zes weken lang trainden ruim 110 leerlingen voor de TT-run in Assen, die helaas niet doorgaat. Maar problemen zijn ook kansen voor iets nieuws. Het Gomarus College heeft de grootste run van het noorden opgezet. Langs de woonplaatsen van de leerlingen, door de drie noordelijke provincies, ruim 650 kilometer aan hardlooproutes, langs 50 steden en dorpen, lopen 110 leerlingen de langste estafetterun van het noorden: ‘De Gomarus College on the right track-run’.

Zo stonden we vorig jaar nog aan de start van de tt-run. Met onze rode BSM shirts.Helaas dit jaar geen TT-run.
Maar wel 20 JUNI 2020 het 1e  Gomarus -loopevenemen
t de :
Gomarus College on the right track-loop’. .

Hier de uitleg over de opzet van de run:

 1- Het is een estafetteloop: er zijn 6 routes (van elk ongeveer 100km) gemaakt langs de verschillende woonplaatsen van de leerlingen.

2 -Start en finish van elke route is op Vondelpad 1.

3 -Iedere deelnemer loopt 7 km van een route en wel een vooraf aangegeven traject (start of finish in of vlak bij jouw woonplaats). Je hebt hier max. 45-50 minuten voor.

4 – “Het stokje doorgeven.” Bij de wisselplek maak je een foto de lopers (1,5m afstand tussenruimte!) en post deze op Faceboo

Jouw inspanning help anderen!
Het goede doel waar we voor lopen is:

‘Zending in Europa’ door organisatie ECM (European Christian Mission).

Voor deze organisatie, ECM, gaat onze BSM docent Poelarends volgend jaar wonen en werken in Zweden. Om ook hier gemeenten te gaan stichten en nieuwe kerken te gaan planten. Bijzonder hieraan is dat sport een grote verbindende factor is in de plannen om jongeren en volwassenen in Zweden te bereiken.

Hoe kun je geld inzamelen?

  • Vraag je familieleden, vrienden, bekenden en bedrijven om JOU te sponsoren bij JOUW loop.
  • Spreek een vast bedrag af, of maak er een uitdaging van. Bijvoorbeeld hoe sneller je loopt, des te hoger het sponsorbedrag.
  • Ook kun je vragen om het werk van ECM maandelijks te steunen. We gaan er dan vanuit dat diegene ook minimaal een jaar het werk van ECM blijft steunen. Je mag het bedrag van een jaar als sponsorbedrag bij jouw totaal optellen. Bijvoorbeeld elke maand een sponsoring van €10 betekent voor jouw sponsbedrag dat je er €120 bij mag optellen.
  • Misschien bedenk je zelf nog wel andere manieren om jouw sponsorbedrag te verhogen.

Sporters leggen de lat graag hoog, toch? DOEL: €15.000
Dat lijkt echt heel veel, maar:
wij zijn met 100 lopers. Als elke loper minimaal 1 maandelijkse donateur en een aantal losse bedragen inzamelt, is dat haalbaar!

We willen graag jullie inspanning voor het goede doel belonen. Daarom hebben we een aantal mooie prijsjes die we gaan verdelen. Als klapper verloten we een mobiele telefoon (Samsung Galaxy S10) onder de 20 personen die het meeste sponsorgeld hebben opgehaald.

Sponsoring van een loper kan op de volgende manier:

– Geef aan jouw loper door voor welk bedrag je hem /haar sponsort. Maandelijks bedrag telt voor de loper x 12!
– Maak het bedrag over via de QR-code hiernaast  of via DEZE LINK 
– Vermeld in het vak “Opmerkingen” de naam van de loper die je sponsort.
– De loper vermeld zelf het bedrag op de lijst die je van school hebt ontvangen.

>

Onze Sponsors die ons helpen om dit mogelijk te maken:

Hoofdsponsor van de Gomarus Run
Super sponsor van de Gomarus Run
Route Sponsor
Logo_Bouwman_verzekeringen&hypotheken
Route Sponsor

Mocht u ook als sponsor verbonden willen zijn aan de GOMARUS – RUN, dan kun u contact opnemen met aj.poelarends@gomaruscollege.nl
Wij hebben verschillende sponsor mogelijkheden.