Sport Community Outreach

YES!!
Er komt een sportcommunity Outreach naar Zweden!!

Datum :13-22 augustus!

Ben jij in voor een avontuurlijke reis naar Zweden?
In augustus 2021 wordt er een sportteam vanuit Next Move naar Kil gezonden.
Een stadje net boven Karlstad wat weer boven het reusachtige meer Vänern ligt. 

Wij, Arend Jan en Esther zijn daar onze roeping aan het volgen om Gods koninkrijk te bouwen door middel van pionieren, huiskerken oprichten en relaties bouwen met kerken. Een team vol sporters zal hen bekrachtigen in hun bediening. Samen erop uitrekken naar de sportvelden in de wijk, nieuwe relaties aangaan en momentum creëren waar het echtpaar op verder kan bouwen. 

Lokale partners: 

Arend Jan en Esther zijn een echtpaar en ouders van 4 kinderen. Arend Jan is jarenlang sportdocent geweest en Esther was kapster. Ook waren zij beiden betrokken bij de sportcommunity in Hoogezand. Als je hen een beetje kent weet je dat Scandinavië al jaren de richting was waar Arend Jan en Esther naar toe zouden gaan. Voor hen was en is het duidelijk een roeping van God om daar op missie te gaan en mensen Jezus te laten zien. Sport is daarin een belangrijke factor voor hen beiden. Begin 2021 werd deze droom werkelijkheid en emigreerden het gezin naar Kil. 

De outreach: 

Vrijdag 13 augustus zal het team naar Kil reizen met de auto en boot. Het weekend zal vooral bestaan uit teambuilding, toerusting en voorbereiding op de sportweek. In het weekend zul je de lokale partners beter leren kennen en zal er genoeg tijd zijn om de omgeving te bekijken. Tijdens de sportweek zal er intensief gesport worden op het sportveld. Voor de mensen in Zweden zal het een onbekend concept zijn om door middel van sport in de wijk te evangeliseren. Dit zal een uitdaging worden en daarmee ook een uitnodiging voor lokale kerkgangers om mee te gaan doen. Tijdens het sporten gaan er momenten gecreëerd worden waarin er een getuigenis gedeeld kan worden en waar het gesprek aangegaan kan worden over Jezus. Het laatste weekend zal vooral bestaan uit terugblikken, verhalen delen en de terugreis.

Deze outreach word georganiseerd door NEXT MOVE  via de knop aanmelden of meer informatie kom je op hun website.  


Details

  • Locatie: Kil (Zweden)
  • Data: 13 – 22 augustus
  • Prijs: €575